Selecteer een pagina
Sinds 1964 een begrip in 't Gooi

De winkel van Veldmeyer was tot 1 november 2019 gevestigd aan de Kleine Drift 65-67 met een eigen reparatieafdeling en een zeer uitgebreid assortiment in Beeld en Geluid. Een enorme sortering kabels, stekkers, pluggen, onderdelen maakt deze winkel een unieke en geliefde plek.

De mogelijkheden van de satelliet ontvangst heeft Fred vanaf dag 1 op de voet gevolgd. Hierdoor is Fred in staat om werkelijk overal een gedegen advies te geven over de ontvangst en installatie en in staat om een bestaande set te repareren, optimaliseren of een geheel nieuwe te komen installeren.

Per 31 december 2012 zijn Ruud en Corry Veldmeijer met welverdiend pensioen en heeft Fred Veldmeijer de zaak voortgezet.

Per 1 november 2019 gaan wij verder als Veldmeyer Installatie, zonder winkel, zodat alle aandacht voor u is. Wij werken alleen nog op afspraak.

Meer geschiedenis lezen? Zie verder de pagina Over ons

Veldmeyer Installatie

E-mail: info@veldmeyer.nl

De eigenaren Fred en Fanny hebben door mee te denken en door hun deskundigheid in een telefoongesprek vanuit het buitenland binnen enkele minuten ons probleem betreffende schotel en decoder, waarvan wij zo langzamerhand hopeloos werden, kunnen oplossen! Een dergelijke top-service hebben we van hen al vaker genoten. Nogmaals onze dank en bewondering.