>

Over ons

Dennis Pos

Dennis Pos

Verkoper

Fred Veldmeijer

Fred Veldmeijer

Ruim 30 jaar ervaring in Beeld, Geluid & Satelliet

Fanny Veldmeijer

Fanny Veldmeijer

Website - Administratie

Ruud Veldmeijer

Ruud Veldmeijer

Founder @1964

Al 50 jaar een begrip in ‘t Gooi

In 1964, toen Ruud Veldmeijer op 19 jarige leeftijd begon in de garage van Opa Jan aan de Professor Poelsstraat, is Veldmeyer Audio Video ontstaan. Ruud Veldmeijer had er veel plezier in om televisies en stofzuigers uit elkaar te halen en deze te repareren. Een enthousiaste handelsgeest kreeg hij al mee van Opa Jan.

Zodra Ruud 21 jaar was kon hij zich inschrijven bij de Kamer van Koophandel in Hilversum. Het eerste eigen winkelpand met reparatieafdeling werd kort daarna in 1972 geopend op de Lijsterweg 25. Regelmatig konden Ruud en een snel groeiend team van technische mannen ergens het dak op om antennes te plaatsen. Op het gebied van 27MC en scanners kregen ze het zo druk dat hiervoor de CB service werd geopend aan de Kleine Drift 65.

Intussen groeide zijn zoon Fred op en ook hij had een bovenmatige interesse voor alle zwarte en bruine apparaten met een stekker. Fred sloopte radio’s, versterkers en boxen uit elkaar en zette met zijn jeugdvriend een eigen zendstation op, de antenne was voor de buurtbewoners niet te missen toen hun uitzending het journaal verstoorde. Op zaterdag vertoefde Fred graag in de winkel of werkplaats. Het was niet meer dan logisch dat Fred al snel in de winkel kwam werken.

De winkel van Veldmeyer is nog steeds gevestigd aan de Kleine Drift 65-67, sinds 1987 zijn de panden 65 en 67 middels een verbouwing verbonden, een dubbel zo grote zaak sindsdien met nog altijd een eigen reparatieafdeling en een zeer uitgebreid assortiment in Beeld en Geluid. Een enorme sortering kabels, stekkers, pluggen, onderdelen maakt deze winkel een unieke en geliefde plek. Voor de deur parkeren (niet meer gratis – nu wél altijd plek) altijd staat de koffie klaar en is er een persoonlijk advies.

De mogelijkheden van de satelliet ontvangst heeft Fred vanaf dag 1 op de voet gevolgd. Hierdoor is Fred in staat om werkelijk overal een gedegen advies te geven over de ontvangst en installatie en in staat om een bestaande set te repareren, optimaliseren of een geheel nieuwe te komen installeren.

Per 31 december 2012 zijn Ruud en Corry Veldmeijer met welverdiend pensioen en heeft Fred Veldmeijer de zaak voortgezet. Hiermee is voorkomen dat er een authentiek stukje Hilversum zou verdwijnen! Waardeert u ook een persoonlijke service, blijft u dan vooral die trouwe klant die elke winkelier zo nodig heeft!