Selecteer een pagina
Fred Veldmeijer

Fred Veldmeijer

Ruim 30 jaar ervaring in Beeld, Geluid & Satelliet

Fanny Veldmeijer

Fanny Veldmeijer

Website - Administratie

Ruud Veldmeijer

Ruud Veldmeijer

Founder @1964

Veldmeyer, dik 50 jaar een begrip in ‘t Gooi

Maar niet meer als winkel

In 1964, toen Ruud Veldmeijer op 19 jarige leeftijd begon in de garage van Opa Jan aan de Professor Poelsstraat, is Veldmeyer Audio Video ontstaan. Ruud Veldmeijer had er veel plezier in om televisies en stofzuigers uit elkaar te halen en deze te repareren. Een enthousiaste handelsgeest kreeg hij al mee van Opa Jan.

Zodra Ruud 21 jaar was kon hij eindelijk inschrijven bij de Kamer van Koophandel in Hilversum. Het eerste eigen winkelpand met reparatieafdeling werd kort daarna in 1972 geopend op de Lijsterweg 25. Ruud en een snel groeiend team van technische mannen gingen overal het dak op om antennes te plaatsen. Op het gebied van 27MC en scanners kregen ze het zo druk dat hiervoor de CB service werd geopend aan de Kleine Drift 65.

Intussen groeide zoon Fred op, ook Fred had al zeer jong een bovenmatige interesse voor apparaten met een stekker. Fred sloopte radio’s, versterkers en boxen uit elkaar en zette eens met jeugdvriend Johan een eigen zendstation op, waarvan de antenne voor de boze buurtbewoners snel gevonden was toen ze met hun live-uitzending het journaal verstoorden.
Op zaterdag en na schooltijd vertoefde Fred graag in de winkel of werkplaats. Logischerwijs kwam Fred al jong in de winkel werken en eind 2012 na het pensioen van zijn vader heeft hij de zaak helemaal overgenomen.

De winkel van Veldmeyer is tot eind oktober 2019 gevestigd aan de Kleine Drift 65 met nog altijd een eigen reparatieafdeling en een enorme sortering Beeld & Geluid, CarAudio randapparatuur, kabels, pluggen, vintage- en inruilapparatuur. Ruim 50 jaar was deze winkel een unieke en geliefde plek met veel vaste klanten. In oktober 2019 de grootste opruiming ooit. ALLES met korting want ALLES mag weg!

Verder als Veldmeyer Installatie

De mogelijkheden van de satelliet ontvangst heeft Fred vanaf dag 1 op de voet gevolgd. Hierdoor kon je bij Veldmeyer niet alleen terecht voor verkoop maar ook voor installatie, reparatie, richten, afstellen en advies. In 2016 volgde Fred een vaktraining in Italië voor automatische en zelfvolgende satelliet installatie.
Installatiewerk doen wij alleen op afspraak.

Veldmeyer – voorheen zelfs met een eigen vestiging voor 27mc : Veldmeyer CB Service.
In de jaren 80 organiseerde Veldmeyer CB service bijvoorbeeld een heuse vossenjacht, met een onverwacht grote opkomst.