>

Thonet & Vander Hoch Bluetooth 2.0 luidsprekerset

 189,00

SKU: Niet beschikbaar Categorie: Tags: ,
Wissen

Gratis verzending

Alles boven €100

dinsdag t/m zaterdag

035-6858635

Thonet & Vander Hoch Bluetooth 2.0 luidsprekerset

Thonet & Vander Hoch – 2.0 speaker set bluetooth 70W

Thonet & Vander Hoch wit @ Veldmeyer - a

Thonet & Vander biedt met de Hoch Bluetooth luidsprekerset de mogelijkheid om uw huis te vullen met uw eigen favoriete muziek. Met iedere geluidsdrager voorzien van Bluetooth kunt u uw tracks streamen naar deze luidsprekers. Maar ook voor een ultieme film- of game-ervaring is deze set te gebruiken. Dankzij de twee 5.25 inch woofers en 1 inch tweeter worden van laag tot hoog alle klanken helder weergegeven. Dit alles is verpakt in een klassiek zwarte behuizing, vervaardigd uit een speciale houtverbinding voor de beste geluidskwaliteit.

Thonet & Vander @ Veldmeyer

Thonet & Vander @ Veldmeyer

Thonet & Vander heeft zelf technologie ontworpen om het beste uit deze luidsprekers te halen. De Drone FX levert weergave van elk detail, zowel in de lage als in de hoge registers. De Hammer Bass stelt de gebruiker in staat om bastonen sterker en dieper in te stellen, ook bij hogere volumes. Dit betekent dat u zelfs de bass kunt voelen! Het anti-magnetische schild voorkomt dat er verstoringen van de klank kunnen optreden.

Thonet & Vander Hoch @ Veldmeyer

Thonet & Vander @ Veldmeyer

Naast de Bluetooth-mogeljkheid kan uw apparatuur ook worden aangesloten via een RCA-input of 3.5 mm stereojack. Op de kasten kunnen volume, bass en treble worden ingesteld, maar ook een afstandsbediening ontbreekt niet. Dit betekent dat u tot op 10 meter afstand uw muziek kunt streamen en de klank naar eigen wens kunt aanpassen. Deze set vult uw huiskamer met gemak met een vol geluid.

Thonet & Vander Hoch Bluetooth 2.0 luidsprekerset

 189,00

Wissen

Wilt u liever persoonlijk advies?

Kom gerust langs in onze winkel - of neem contact op met ons!

Online elektronica bestellen is eenvoudig bij Veldmeyer.
U bent ook van harte welkom in onze winkel, zodat u vragen kunt stellen waardoor wij u beter kunnen adviseren.

BellenMailen

Blijf op de hoogte via E-mail