>

PIONEER AVIC F980BT

 749,00

SKU: Pioneer AVIC Categorie: Tags: , , , , ,

MultiMedia navigatiesysteem met 6.2” touchscreen,
Apple CarPlay, Bluetooth, CD/DVD,HDMI

De AVIC F980BT combineert audio en video van uitstekende kwaliteit met slimme navigatie. Daarnaast ondersteunt hij de recentste aansluitingsopties voor je smartphone, zoals Apple CarPlay, MirrorLink, Bluetooth enz. Wacht niet langer en zorg voor een slimmere, veiligere connectiviteit.

Gratis verzending

Alles boven €100

dinsdag t/m zaterdag

035-6858635

PIONEER AVIC F980BT

PIONEER AVIC F980BT

Hoogwaardig AV-navigatiesysteem met groot 6,2” clear-type restitief touchscreen, Apple CarPlay, Bluetooth, CD/DVD en FM-radio

AVIC F970BT @ Veldmeyer
AVIC F980BT @ Veldmeyer

Sta voortdurend in verbinding, waar u ook gaat.
De AVIC-F980BT combineert hoogwaardige audio en video met slimme navigatie. Bovendien ondersteunt het voor uw smartphone de nieuwste opties voor connectiviteit, zoals Apple CarPlay, Bluetooth en nog veel meer. Wacht niet langer en sta ook voortdurend in verbinding op een slimmere en veiligere manier.

Dit AVIC-apparaat is uitgerust met een groot en helder restitief multitouch-beeldscherm van maar liefst 6,2 inch en een intuïtieve interface voor gegarandeerd soepele en veilige werking onderweg. Daarnaast kunt u de instellingen voor de toetsen en het scherm aanpassen voor optimale zichtbaarheid overdag en ‘s nachts.

AVIC F970BT @ Veldmeyer

AVIC F980BT @ Veldmeyer

SpecificatiesTMC verkeersinfo-ontvangerblijf op de hoogte van verkeers- en reisinformatie die rechtstreeks naar je navigatiesysteem wordt verzonden

Tweede camera-ingang
geniet van het comfort van een tweede camera om je te assisteren bij het rijden, slepen of parkeren

Grafische equalizer met 13 banden
stel je audio-output tot in de kleinste details af en pas je muziekervaring zo aan je eigen voorkeuren aan

Bluetooth
maximaliseer je connectiviteit voor handenvrij bellen en eenvoudige draadloze audiostreaming

CarPlay
maak oproepen, gebruik Maps, luister naar muziek en raadpleeg je berichten met slechts één woord of één aanraking, en geniet ook in de auto van je iPhone

AVIC F970BT @ Veldmeyer

AVIC F980BT @ Veldmeyer

Dual USB
Dual USB een geheel nieuwe reeks van opties voor uw systeem. Plug de iPod® van uw passagier in maar laat die van uzelf aangesloten en u kunt genieten van wel twee keer zo veel muziek. Houd uw iPod® in de auto en voeg met een USB-drive nieuwe songs toe aan de mix. De mogelijkheden zijn eindeloos.

MIXTRAX
MIXTRAX keeps the party going with a non-stop mix of your music library complete with a range of DJ-inspired effects and club-style illumination.

CD-/DVD-speler
geniet van een verbazingwekkend accurate audiodisc-geluidsreproductie en een uitzonderlijke beeldkwaliteit

FLAC
geniet van FLAC lossless digitale audiobestanden in je wagen met geluid van CD-kwaliteit, zonder dat je de bestanden eerst hoeft om te zetten

Werkt met iPod / iPhone
Met iPod and iPhone Direct Control kunt u uw i-device rechtstreeks vanaf het dashboard van uw auto bedienen en genieten van superieur geluid.

AVICSYNC
ontketen de kracht van uw navigatiesysteem met lokale zoekopdrachten op, en verkeersinformatie en weersberichten vanaf uw smartphone.

 

PIONEER AVIC F980BT

 749,00

Wilt u liever persoonlijk advies?

Kom gerust langs in onze winkel - of neem contact op met ons!

Online elektronica bestellen is eenvoudig bij Veldmeyer.
U bent ook van harte welkom in onze winkel, zodat u vragen kunt stellen waardoor wij u beter kunnen adviseren.

BellenMailen

Blijf op de hoogte via E-mail