Aanbieding!

Oyster Vision volautomatisch zelfzoekend satellietsysteem 85 SKEW

 2.100,00

* volautomatisch zelfzoekend satellietsysteem * 8 satellieten voorgeprogrammeerd * voedingsspanning 12V of 24V * universele lnb 0.6dB * opbouwhoogte 22cm * gewicht 14kg * incl. montageplaat * zeer gebruiksvriendelijk, eenvoudig te installeren * werkt in combinatie met iedere digitale tuner

Beschrijving

SKEW: Automatisch meer reikwijdte
De SKEW is een kleine elektromotor, die de LNB automatisch bijstelt en zo de reikwijdte van uw Oyster® merkbaar verhoogt.
Deze optionele functie is handig als u vaak in de zuidwestelijke en zuidoostelijke delen van Europa onderweg bent.
Dan loont een SKEW zeker. Terwijl anderen op het dak van hun camper moeten klimmen, doet de SKEW dit werk automatisch. De SKEW is geïntegreerd in de feed-arm en dus beschermd tegen weersinvloeden en beschadigingen.

Oyster® = Kwaliteit

De draaikop-techniek heeft zich bewezen in tienduizenden Oyster®-systemen.
Voor de Oyster® hebben we deze techniek verfijnd, maar het principe blijft hetzelfde: alleen de kop van de antenne draait, de antenne zelf zit vast.
Daardoor hoeft minder gewicht verplaatst te worden. Dit vermindert het stroomverbruik en de mechanische belasting en bespaart ruimte.
Bovendien ligt het draaipunt hoger. Zelfs met een laag sneeuw blijft de Oyster® beweeglijk.

Niet het wiel opnieuw uitvinden De combinatie van eenvoudige, solide techniek en geavanceerde elektronica is doorslaggevend.

Oyster: Wij vertrouwen alleen op bewezen „heavy-duty” componenten. De hoge normen van de automotiveindustrie zijn onze meetlat. Want die zijn uiterst streng als het gaat om weerstand tegen trillingen, mechanische schokken en extreme temperaturen. We overtreffen deze normen regelmatig. 3 jaar fabrieksgarantie zijn daarom voor ons vanzelfsprekend.

Extra informatie

Merk