HARMAN/KARDON BDS 335/230-B2

De nieuwe BDS 335 van Harman Kardon is een compleet 2.1-kanaals, 200-watt, 4K 3D Blu-ray Disc™ Systeem met Wi-Fi® en Bluetooth® technologie.

Waardeer uw Blu-Ray Discs op naar 4K resolutie voor uw UHD TV.
Stream muziek via Bluetooth en Wi-Fi of van ingebouwde apps.

 599,00

Uitverkocht

HARMAN/KARDON BDS 335/230-B2

Twee 50 watt versterkerkanalen

De twee versterkers van de BDS 335, met 50 watt vermogen per kanaal, voeden de linker en rechter luidsprekers, die beschikken over dual, voice-matched midrange drivers en tweeters voor een consistent geluid. Deze versterker-luidspreker combinatie zorgt voor drastische verbetering van helderheid en realisme van gerichte geluiden, zelfs bij hoge volumes.

In tegenstelling tot conventionele, front-firing subwoofers, is de 100 watt, 8 inch (200 mm) sub van de BDS 335 naar beneden gericht, en zorgt voor interactie met de vloer voor een verbeterde basweergave. Regeling van volume, fase en bas-versterking maakt het gemakkelijk om lage tonen met de satelliet-speakers te synchroniseren om vervolgens de prestaties van het systeem af te stellen naar persoonlijke voorkeuren.

De BDS 335 is een compleet entertainmentsysteem met twee bijpassende luidsprekers en een downward-firing, 100 watt subwoofer. Het bevat alles wat u nodig heeft voor geweldig surround geluid van vrijwel elke film- of muziekbron. Het systeem combineert de prestaties van de afzonderlijke componenten met het gebruiksgemak van een enkel, volledig geïntegreerd home theater audio-systeem. Als u bovendien beschikt over een UHD televisie, kan de BDS 335 uw Blu-Ray Discs opwaarderen naar 4K resolutie en uw kijkervaring optimaliseren.

De BDS 335 streams audio van vrijwel elk draagbaar apparaat via geïntegreerde Bluetooth® en Wi-Fi® technologie met MultiConnect, waardoor koppeling met bijna elke tablet, smartphone of laptop mogelijk is. Met MultiConnect is het niet nodig om een apparaat tijdens het streamen van een tweede apparaat te ontkoppelen. De BDS 335 is ook compatibel met DLNA 1.5 voor muziek, foto’s en video’s en zorgt voor meerdere opties voor het versturen van inhoud via uw thuisnetwerk.

Twee HDMI-ingangen met 3D en 30/36-bit Deep Color leveren complete, high-definition digitale video met resoluties tot 1080p met full-fidelity audio via een enkele kabel. Ervaar video zonder verlies van audiokwaliteit bij formaat conversie – gewoon full-impact Hollywood-entertainment zoals de makers het u wilde laten ervaren. U kunt geluid verzenden vanaf uw TV naar de BDS 335 zonder extra kabels door gebruik te maken van HDMI Audio Return Channel (ARC).

Met een USB-poort op het voorpaneel kunt u foto’s bekijken, muziek beluisteren of films kijken zonder een externe adapter of draadloze verbinding. Een USB-stick aansluiten als u diverse formaten van video- en afbeeldingsbestanden van compatibele USB-drives wilt afspelen, inclusief MPEG-1, MPEG-2, MP3, WMA en JPEG.

Hoge-resolutie audio van hetzelfde hoge niveau als de digitale video kwaliteit van Blu-ray Disc™-formaten biedt u filmgeluid geformatteerd met Dolby TrueHD en DTS Digital Surround decodering. Ongeacht de geselecteerde modus kunt u genieten van de uitzonderlijke geluidskwaliteit van BDS 335 – u profiteert optimaal van uw gehele systeem.

De BDS 335 ontvangt al uw favoriete FM-radiostations en toont de bron waar u naar luistert op het fraai vormgegeven voorpaneel. Sla uw favoriete zenders op in de 30 presets of gebruik de auto-preset functie om alle beschikbare zenders te zoeken en op te slaan. Geniet van internetradio op uw home theater met de gemakkelijk te gebruiken ingebouwde vTuner applicatie.

De BDS 335 maakt het leven eenvoudig dankzij de programmeerbare infrarood (IR) afstandsbediening met hoogwaardige, gebruiksvriendelijke lay-out. Het ergonomische ontwerp, dat probleemloos samenwerkt met meertalige menuschermen van het systeem, helpt u met het instellen en het bedienen van het systeem. Deze afstandsbediening voor meerdere apparaten wordt ook gebruikt voor uw tv, setup box, satellietontvangers en andere weergavebronnen.

De BDS 335 is uitgerust met een slimme nieuwe gebruikersinterface voor optimaal bedieningsgemak. Het instellen en gebruik van bronnen is sterk vereenvoudigd. Een muziek-systeem ingebouwd in het startscherm biedt directe controle over uw audio. U ziet albumhoezen en metadata tijdens het afspelen. Het hoge-resolutie display op het voorpaneel van de BDS 335 biedt direct toegang tot de inhoud zonder uw TV in te schakelen of de afstandsbediening te gebruiken.

De Harman Kardon Remote app, verkrijgbaar in de iTunes App Store voor iOS® apparaten en de Google™ Play Store voor compatibele Android-producten, breidt de functionaliteit van uw systeem uit door het aan te sluiten op uw compatibele smartphone of tablet om de BDS 335 aan te sturen – zonder gebruik van de afstandsbediening. Het is ook de perfecte functie voor het organiseren en afspelen van muziek vanaf uw mobiele apparaat en het thuisnetwerk.

Als u beschikt over Harman Kardon draadloze luidsprekers zoals de Omni 10 of Omni 20, is het eenvoudig om uw muziek door het hele huis te laten volgen. Een Harman Kardon Adapt is precies de add-on die u nodig hebt – sluit het aan op de BDS direct audio-uitgang en verbindt uw home theater met uw Harman Kardon Wireless HD audiosysteem.

 

Uitverkocht

Liever persoonlijk advies?

Kom gerust langs in onze winkel - of neem contact op!

Online elektronica bestellen is eenvoudig bij Veldmeyer.
U bent ook van harte welkom in onze winkel, zodat u vragen kunt stellen waardoor wij u beter kunnen adviseren.

BellenMailen
Previous
Next
Jbl-logo

Jbl-logo

Read More
Samsung by Veldmeyer

Samsung by Veldmeyer

Samsung bij Veldmeyer
Read More
Pioneer

Pioneer

Read More
Oyster SAT

Oyster SAT

Read More
logo Toshiba

logo Toshiba

Read More
Mecatronic

Mecatronic

Read More
JOYNE

JOYNE

Read More
satenne

satenne

Read More
Humax

Humax

Read More
super-uhd-tv

super-uhd-tv

Read More
logo Clint

logo Clint

Read More
DAP audio logo

DAP audio logo

Read More
harman-kardon-logo

harman-kardon-logo

harman-kardon-logo
Read More
logo_white

logo_white

Read More
Philips logo

Philips logo

Read More
Salora_logo

Salora_logo

Read More
skytronic

skytronic

Read More
merken-02-beamz

merken-02-beamz

Read More
Druck

Druck

Read More
sab_logo

sab_logo

Read More
Alden

Alden

Read More