Harman Kardon HK3700 stereo receiver

 399,00

Uitverkocht

Categorie: Tag:

Harman Kardon HK3700 stereo receiver

Geluid uit de oude school ontmoet aansluitmogelijkheden van de moderne wereld

Krachtige stereoreceiver met een vermogen van 170 watt, analoge en digitale capaciteit en mogelijkheden voor netwerkaansluiting.

De reputatie van Harman Kardon met betrekking tot een uitmuntende geluidskwaliteit en vermogen zonder vervorming is zojuist nog sterker geworden, zodat u kunt genieten van het beste van zowel de digitale als de analoge wereld. Ontdek 170 watt aan vermogen in een stereoreceiver die complete aansluitmogelijkheden biedt voor al uw apparaten. De krachtige Harman Kardon HK 3700 stereoreceiver biedt alles wat u nodig hebt om elk home-audiosysteem van vermogen te voorzien. De HK 3700, met zijn analoge en digitale aansluitmogelijkheden, levert power in overvloed en biedt een ingebouwde 192 kHz/24-bits DAC. Maak verbinding met uw thuisnetwerk via Ethernet en speel al uw lokale inhoud af via DLNA 1.5 of sluit een opslagapparaat of willekeurig Apple iOS-apparaat aan via USB.

En met de ingebouwde AM/FM-radio en phono-ingang, slaat de HK 3700 een elegante brug tussen klassieke en moderne audio.

Het vormt het waarlijk krachtige hart van uw home-audiosysteem – een plek waar de geluidsvereisten uit de oude school op schitterende wijze samenkomen met de behoefte aan complete aansluitmogelijkheden uit de nieuwe school. Geniet van uw nieuwe entertainmentcentrum, tot nijd van iedereen die het kan horen en zien.

Spectaculair design van Harman Kardon en gebruik van kwaliteitsmaterialen in een 2-kanaals stereoreceiver van 170 watt met ultrageringe vervorming

Het kan alleen uitzien en klinken als een Harman Kardon als het de naam Harman Kardon draagt. En het krachtige vermogen dat wordt geleverd door de hoogspanningsversterkers voorziet u van alles wat unodig hebt om het kwalitatief hoogwaardige geluid te verkrijgen dat u vereist van al uw afspeelbronnen en elektronische apparaten.

DAC met hoge resolutie biedt een 24-bits/192 kHz samplingfrequentie

Haal alles uit uw signaalpad wat erin zit met een 24-bits, 192 kHz DAC methoge resolutie, die u helpt analoog aan digitaal te paren in een stereoreceiver die u direct toegang biedt tot uw verschillende apparaten.

Met andere woorden, uw receiver biedt de mogelijkheid om alles wat beschikbaar voor u is te ontvangen in analoge of digitale vorm, waardoor de term ‘stereo receiver’ een nieuwe betekenis krijgt enuw systeem wordt omgetoverd in een waar entertainment-/infotainmentcentrum dat naar uw keuze is vormgegeven.

Complete aansluitmogelijkheden, inclusief phono-ingang, AM/FM-radio, DLNA® voor thuisnetwerken, vTuner-internetradio, iOS Direct met ingebouwde DAC (digitaal-naar-analoog converter) of afspelen van audiobestanden via USB

Ontvang het beste van beide werelden met totale aansluitmogelijkheden voor zowel analoge als digitale weergave. Of het nu om het vastleggen van de geluiden van uw vinyl via een analoge phono-ingang of het beluisteren van alle programma’s die beschikbaar zijn via uw toegang tot vTuner-internetradio gaat, u kunt genieten van alle aansluit- en interactiemogelijkheden die u nodig hebt met DLNA 1.5 voor netwerken. Geniet van toegang tot internetradio en maak verbinding met iOS Direct via uw USB-ingang.

De Harman Kardon Remote-app maakt besturing op iOS- en Android-platformen mogelijk als onderdeel van het Harman Kardon-ecosysteem

Een speciale externe toepassing voor besturing op iOS- enAndroid-platformen – compleet met een intuïtief menusysteem – is in een oogwenk beschikbaar via de Harman Kardon Remote-app. Het leven kan niet gemakkelijker zijn met deze gestroomlijnde benadering van bedieningsgemak voor gebruikers.

Uitverkocht

Liever persoonlijk advies?

Kom gerust langs in onze winkel - of neem contact op!

Online elektronica bestellen is eenvoudig bij Veldmeyer.
U bent ook van harte welkom in onze winkel, zodat u vragen kunt stellen waardoor wij u beter kunnen adviseren.

BellenMailen
Previous
Next
Jbl-logo

Jbl-logo

Read More
Samsung by Veldmeyer

Samsung by Veldmeyer

Samsung bij Veldmeyer
Read More
Pioneer

Pioneer

Read More
Oyster SAT

Oyster SAT

Read More
logo Toshiba

logo Toshiba

Read More
Mecatronic

Mecatronic

Read More
JOYNE

JOYNE

Read More
ek2020logo

ek2020logo

Read More
satenne

satenne

Read More
Humax

Humax

Read More
super-uhd-tv

super-uhd-tv

Read More
logo Clint

logo Clint

Read More
harman-kardon-logo

harman-kardon-logo

harman-kardon-logo
Read More
logo_white

logo_white

Read More
Philips logo

Philips logo

Read More
Salora_logo

Salora_logo

Read More
skytronic

skytronic

Read More
merken-02-beamz

merken-02-beamz

Read More
Druck

Druck

Read More
sab_logo

sab_logo

Read More
Alden

Alden

Read More