Gratis verzending

Alles boven €150

Inruil mogelijk

kijk eens bij de occasions

Bij Veldmeyer is alles netjes geregeld:

  • 14 dagen bedenktermijn, na ontvangst van je product
  • Product ruilen? Na ontvangst verzenden we dezelfde dag je nieuwe artikel
  • Spijt van je online aankoop? Binnen 2 dagen na correcte ontvangst wordt het bedrag teruggeboekt

Wij hanteren voor alle online bestellingen de klantvriendelijke Algemene_Voorwaarden_Thuiswinkel
Met het bijbehorende Modelformulier_voor_herroeping  regelt u eenvoudig uw retourzending.

Wil je iets terugsturen?

Ben je niet tevreden over je online aankoop? Dan kun je het product, binnen de bedenktijd, retourneren. Is het product kapot of incompleet? 
Neem snel contact op, dan kunnen we het oplossen.

Je ontvangt het aankoopbedrag plus de eventueel in eerste instantie gemaakte verzendkosten (indien je de gehele bestelling terugstuurt)  op je bankrekening. Deze terugbetaling wordt uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding van de koop gedaan. Wij mogen wachten met het terugbetalen tot wij de producten hebben teruggekregen of je hebt aangetoond dat je deze hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

Uiteraard gelden er enkele voorwaarden aan het retourneren van producten. In de regel geldt “dat wat in de winkel mag, mag thuis ook” (Artikel 6:230s Burgerlijk Wetboek; De consument is slechts aansprakelijk voor de waardevermindering van het product als een behandeling van het product verder is gegaan dan noodzakelijk om de aard, de kenmerken en de werking daarvan vast te stellen). Je mag je product dus uitpakken en aansluiten om het te proberen waarbij de verpakking en het product voorzichtig behandeld moeten worden. Als je het product onvolledig of in slechte staat retourneert dan berekenen wij een schadevergoeding en dit zal dan in mindering gebracht worden op het door ons terug te betalen bedrag. Dit geldt dus alléén als de verslechterde toestand van het product komt door omgang met het product (of verpakking) die verder gaat dan het uitproberen zoals dat in een winkel mogelijk zou zijn.

De verpakking van een product mag uiteraard geopend zijn geweest om het product uit te kunnen proberen. Wel verwachten wij dat er voorzichtig met de verpakking en verpakkingsmaterialen wordt omgegaan. Producten die in een omdoos geleverd zijn dienen ook in een geschikte omdoos geretourneerd te worden zodat de originele verpakking van het product vrij blijft van beschrijving, bestickering of onnodig veel tape/plakband. Bij geretourneerde producten waarvan de verpakking onnodig is beschadigd door beschrijving, bestickering of onnodig veel tape/plakband wordt door ons een schadevergoeding berekend welke in mindering zal worden gebracht op het door ons terug te betalen bedrag.

Uitzondering op het herroepingsrecht

Als de verzegeling van meegeleverde software is verbroken geldt dat bij het verbreken van het zegel het product uitgesloten is van het retourrecht. Wij kunnen het product dan niet terugnemen. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn bij artikelen met bijbehorende CD-roms met software.

Een onderneming sinds 1964

Wij werken van dnsdag t/m zaterdag

 

E-mail: info@veldmeyer.nl

Veldmeyer Installatie
Adres tot 31-10-2019
Kleine Drift 65-67
1221 JZ Hilversum

KvK : 56803036

Heeft u een vraag, stel deze gerust via onderstaand contact formulier:

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.