Pioneer

Bij Electronica producten is de garantie 2 jaar. 

Bij gebruiksgoederen kan geen aanspraak gemaakt worden op garantie indien het defect door veelvoudig gebruik komt. Fabricagefouten vallen wel onder garantie. De aangeboden fabrieksgaranties doen geen afbreuk aan de wettelijke rechten van de consument waar je beroep op kunt doen, dat wil zeggen: de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.

 

Aqipa GmbH
Representative Office Benelux
Haven 1087
Keetberglaan 1
9120 Melsele
BELGIUM

Website: www.pioneer-audiovisual.nl

Hisense

4 jaar garantie Hisense televisies

Op een aantal van onze televisies ontvang je geen 2 maar 4 jaar garantie. Om hiervan gebruik te maken vragen we je om jouw televisie te registreren via onze website. Je ontvangt dan een garantiecertificaat dat je moet overleggen als je gebruik wil maken van de verlengde garantie.

De volgende televisies komen in aanmerking voor 4 jaar garantie:
N6800/NL ULED TV – U7A/NL ULED TV – A6550/NL UHD TV  – A6500/NL UHD TV

Waarschuwing

In Nederland kan het voorkomen dat Hisense audiovisuele apparatuur aangeboden wordt door niet-officiële dealers welke afkomstig is uit parallelimport. Deze apparatuur beschikt niet over de juiste certificering(en) voor de Nederlandse netwerken. Alleen van apparatuur die is verkregen via ons officiële dealerkanaal kan ATAG Benelux de goede werking garanderen. 

Alles van Hisense dat bij Veldmeyer is gekocht is gecertificeerd.

Onze uitgebreide garantievoorwaarden zijn uitsluitend van toepassing op toestellen die zijn verkregen via onze officiële dealers.

 

Hisense producten staan bekend om hun goede kwaliteit. Ze worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid geproduceerd. Dat geeft een vertrouwd gevoel.

Heb je vragen over je Hisense product? Neem dan contact op met Hisense Service. 

Tel.: 088 – 8821804
U kunt ons telefonisch bereiken op werkdagen van 08.00 uur tot 20.00 uur en op zaterdag van 08.00 uur tot 16.30 uur.

Toshiba

CE repair Dordrecht

https://www.cerepair.nl